Κατάληψη του Ξενοδοχείου HOLIDAYS IN EVIA την Παρασκευή 10/6/2016.

Συνεχίζοντας τον πολύμηνο  αγώνα τους, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.  Εύβοιας, μαζί με τους απλήρωτους εργαζόμενους των Ξενοδοχείων HOLIDAYS IN EVIA και ERETRIA VILLAGE, αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας (κατάληψη) έξω από την πύλη του Ξενοδοχείου HOLIDAYS IN EVIA την Παρασκευή 10/6/2016.

 

Η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων (ενάμισι εκατομ. ευρώ).

 

Η επαναπρόσληψη των εποχιακών εργαζομένων (υποχρεωτική από Σ.Σ.Ε.) και η απρόσκοπτη λειτουργία των εν λόγω Ξενοδοχείων, αφήνοντας πίσω τα ύποπτα επιχειρηματικά παιχνίδια  είναι απαίτηση των εργαζομένων.

 

Με δεδομένο ότι στις 10 Ιουνίου 2016 είναι η καταλυτική  ημερομηνία υποχρεωτικής επαναπρόσληψης των εποχιακών Ξενοδοχοϋπαλλήλων για όλα τα Ξενοδοχεία της χώρας και κατ΄ επέκταση και της Εύβοιας και των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν και άλλα ξενοδοχεία της Εύβοιας(μη εφαρμογή ΣΣΕ, απλήρωτοι εργαζόμενοι κ.λ.π.)

 

Καλούνται

άπαντες σε ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων την Παρασκευή 10/6/2016 και ώρα 9.30΄π.μ.

 

Η διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων και όλης της μικρομεσαίας τάξης μέσω ενός οργανωμένου και συλλογικού αγώνα είναι ο μόνος δρόμος απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές τους.

 

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

 

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.