Αμάρυνθος-Έκθεση φωτογραφίας απο τα ευρήματα των ανασκαφών στην Παλαιοχώρα.

Ο Αντώνης Καραβάς μας ενημερώνει για τα εξής

 

Η θερινή περίοδος των ανασκαφών τελείωσε για εφέτος και θα συνεχιστούν το ερχόμενο καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι ( Αύγουστος με αρχές Σεπτεμβρίου ).
Από τα έως τώρα ευρήματα, οι Ελβετοί Αρχαιολόγοι είναι πολύ αισιόδοξοι και πιστεύουν πως σύντομα ( το ερχόμενο καλοκαίρι ), θα υπάρχουν σημαντικά ευρήματα από τις ανασκαφές στην Παλαιοχώρα.
Για την πορεία των ανασκαφών, πολύ σύντομα θα υπάρχει και σχετικό επίσημο δελτίο τύπου των Αρχαιολόγων.
Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι, η Ελβετική Αρχαιολογική Σχολή σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων του Νομού μας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αμαρύνθου, την βοήθεια της Δημοτικής μας Αρχής και με την συνεργασία των Δ/ντών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής κοινότητας της Αμαρύνθου, θα διοργανωθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο ( για την ημερομηνία θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση ), έκθεση με φωτογραφικό υλικό με όλα τα ευρήματα των ανασκαφών στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού μας Σχολείου. Στην έκθεση θα παρευρεθούν και θα μας ενημερώσουν, τόσο για τα ευρήματα, όσο και για την πορεία των ανασκαφών : οι Ελβετοί αρχαιολόγοι και εκπρόσωποι από την Εφορία αρχαιοτήτων του Νομού μας.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.