Κλείνουν το αστυνομικά τμήμα Βασιλικού;-Πέστα μεγάλε...


Ο Γιάννης Πανταζής ξεσπά
<<Ως Τοπικός Σύμβουλος Μύτικα αλλά κυρίως ως πολίτης και κάτοικος! !!
Μόλις ενημερωθήκαμε για το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Βασιλικού, επιτέλους κύριοι με ποια μελέτη και με ποιά λογική προχωράτε σε αυτή την απόφαση? ??
Ο Μύτικας σε καθημερινή βάση έχει συμβάντα κλοπών και παραβίασης των περουσιών με ιδιαίτερα βίαιες κατάσταση που πολύ πρόσφατα απασχόλησαν τον τύπο και την κοινή γνώμη ακόμη με ανταλλαγές πυροβολισμών και βίαιης και αναγκαστικής φίμωσης και κλειδώματος σε δωμάτιο με απειλή όπλου. Τι θα γίνει τώρα ??? Θα πάρουμε τα όπλα για να προστατέψουμε την ζωή μας και τις περιουσίες μας σε ένα χωριό με επέκταση αραιή και με το 80% με ανθρώπους υπερήλικες.
Ποιο το σκεπτικό σας κ.κ Υπουργέ της Δημοσίας Τάξεως και κ.κ Γενικέ Γραμματέα του εν λόγω Υπουργείου και είστε Ευβοεύς και έχετε διατελέσει και Δήμαρχος Χαλκίδος που γνωρίζετε τις περιοχές του Ληλαντίου...
Κύριοι Βουλευτές και Υπουργοί που θεωρώ ότι τιμάται την Εύβοια την πατρίδα σας και τους πολίτες που σας έστειλαν εκεί έτσι τους ανταμείβεται με το άγχος της επιβίωσης και την ελλιπής προστασίας της ζωής του? ??
Μήπως πρέπει να αντιδράσουμε έτσι θα αφήσουμε και αυτό να περάσει. ...θεωρώ όχι! !>>

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.