Τεράστια ΕΠΙΤΥΧΙΑ της Ελλάδας για τη ΔΕΗ

Τεράστια ΕΠΙΤΥΧΙΑ της Ελλάδας για τη ΔΕΗ και την Ενέργεια της Ελλάδας από Λιγνίτη

 

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ, από εδώ και στο εξής, η Ελληνική ΔΕΗ από πρόστιμα 300 εκ. ανά έτος για ρύπους από παραγωγή ενέργειας από Λιγνίτη. 

Σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τις ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ Κυβερνήσεις, που είχαν ΑΦΗΣΕΙ το Λιγνίτη και τη ΔΕΗ απροστάτευτα, την Παρασκευή 17/2 ΠΕΤΥΧΑΜΕ τη λήψη Απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου με το άνω ευτυχές για την Ελλάδα αποτέλεσμα ! Μάλιστα η Ελλάδα με τη ΔΕΗ θα έχει και ετήσιο μπόνους 1 δις €, για να κάνει ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ των μονάδων παραγωγής ρεύματος !  

Υπενθυμίζουμε, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν αφήσει την Ε.Ε να θεωρεί, πως η Ελλάδα ΔΕΝ χρειάζεται λόγω οικονομικής κρίσης εξαίρεση από την καταβολή ρύπων για παραγωγή ενέργειας από Λιγνίτη, που για την Ελλάδα αποτελεί ΧΡΥΣΟ (Είμαστε η Πρώτη Χώρα στην Ευρώπη σε αποθέματα Λιγνίτη, που μας εξασφαλίζουν ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ).   ΤΩΡΑ πετυχαίνουμε ΚΑΙ την ΕΞΑΙΡΕΣΗ της Ελλάδας από την καταβολή ρύπων ΚΑΙ τον ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ των εργοστασίων Λιγνίτη της (με τεχνολογία, όπως αυτή που εφαρμόζει στο ΝΕΟ Εργοστάσιο Λιγνιτικής παραγωγής με σύμπραξη με τους Κινέζους στη Βέρμη) με πρόσβαση σε κεφάλαια 1 Δισ ανά έτος !   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.........  

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.