Έχει μεγάλο δίκιο....

Πάντα καυστκός ο Χρήστος Μπλέτσας αναφέρει...

Είναι γεγονός ότι ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός υποψηφίων που πρέπει να συγκεντρώσει ένας δημοτικός συνδυασμός αναπόφευκτα θα είχε ως άμεση συνέπεια τη συμμετοχή και συμπολιτών μας που και σχέση δεν έχουν με τα προβλήματα του τόπου μας αλλά και καμία εμπειρία δεν έχουν σε θέματα εκλογικών διαδικασιών.

Αναμφισβήτητα η συμμετοχή τους δικαιολογείται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνολικής προσπάθειας και του «μπετοναρίσματος» κάποιων ψήφων.

Όμως, επειδή μέσω του Φέισμπουκ βλέπω δεκάδες προεκλογικές κάρτες, «προφίλ», σελίδες κτλ, δε μπορώ να μην παρατηρήσω με λύπη μου ότι κάποια πράγματα θα έπρεπε ακόμα κι αυτοί να τα έχουν προσέξει ιδιαίτερα :
1) Δεν είναι η προεκλογική κάρτα μας, κάρτα επαγγελματική. Την ιδιότητά μας γράφουμε (επαγγελματική ή επιστημονική) ,

όχι μέχρι και ποια μαθήματα δώσαμε για να πάρουμε πτυχίο!
2) Γράφουμε πάντα σε ποιο ψηφοδέλτιο κατεβαίνουμε! Δε γράφουμε σκέτο «υποψήφιος»! 
3) Γράφουμε και για ποιο συμβούλιο είμαστε υποψήφιοι. Πχ για την Κοινότητα, για το Δημοτικό Συμβούλιο; Γενικά δίνουμε όλες τις ουσιαστικές και σχετικές με τις εκλογές πληροφορίες!
4) Το σήμα και το όνομα του συνδυασμού είναι απαραίτητο. 
5) Ειδικά για όσους είναι εκπαιδευτικοί, προσωπικά θεωρώ λάθος το να γράφουμε «εκπαιδευτικός». Γενικότητα είναι αυτό. Η προσωπική μου κάρτα γράφει «δάσκαλος». Θα προτιμούσα να γράφουν οι συνάδελφοι «Νηπιαγωγός», «Δάσκαλος» κτλ.

Και κάτι τελευταίο : Ωραίες οι καλοστημένες φωτογραφίες αλλά μην το παρακάνουμε γιατί δεν πάμε για φωτομοντέλα! 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.