Πάντα επίκαιρη η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βασιλεία Οικονόμου-Συρμακέζη !!!

Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημενο με αξιους κατοίκους. Την μοναδικότητα του συνθέτουν, η γεωγραφική του θέση, η πολιτιστική του κληρονομιά,  ο φυσικός του πλούτος. 

     Οφείλουμε, λοιπόν στους εαυτούς μας, έναν Δήμο αντάξιο του κύρους της δυναμικης τou και της ποιότητας αυτών των χαρακτηριστικων τou. Όχι μόνο στην καθημερινή ζωή των κατοίκων τoυ αλλά και στην δημόσια ζωή και εκπροσώπηση τou 

    Οφείλουμε λοιπόν να αναρωτηθουμε. Είμαστε ικανοποιημενοι από τις υπηρεσίες που μας παρέχει  ο Δήμος μας που καθορίζουν την καθημερινότητα μας και τις εντυπώσεις των επισκεπτών στον τόπο μας; Είμαστε υπερηφανοι για την δημόσια εκπροσώπηση μας από την δημοτική αρχή που καθορίζει την εικόνα των άλλων για εμάς; 

   Αισθανομασθε ασφαλείς για το μέλλον κρίνοντας τα αποτελέσματα της σχεδόν πενταετους θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής; 

    Η απάντηση είναι, όχι.  Η καθημερινότητα μας είναι υποβαθμισμενη και η εκπροσώπηση μας υπό αμφισβήτηση. 

   Χρόνια προβλήματα παραμένουν αλυτα.

Βασικές υποδομές όπως υδρευση, διαχείριση απορριμμάτων, οδοποιια κai είτε δεν υπάρχουν είτε βρίσκονται υπό κατάρρευση, υποβαθμιζοντας την καθημερινότητα μας ενώ συνάμα εμποδιζουν την τουριστική ανάπτυξη του τόπου. 

    Συμπερασματικα θα έλεγα ότι "χαλαλιζεται"  η προίκα του τόπου μας. ...

   Πρέπει, λοιπόν,  να αναλαβουμε δράση!

Με δουλειά προγραμματισμό, μεθοδικοτητα,  και με μετρημενα κυρίως λόγια, σκοπό έχουμε να νοικοκυρεψουμε τον Δήμο μας οικονομικά και διοικητικά.  Με εξωστρεφεια, τεκμηριωμενες προτάσεις και μελέτες  με συνεργάτες το ανθρώπινο δυναμικό του Δημου μας θα αξιοποιησουμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικα εργαλεία.

Και επειδή κανένας δεν περισσεύει θα επιδιωξουμε δημιουργική συνεργασία με τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις, όχι εξαιτίας του "Κλεισθενη " αλλά ως αρχή! 

   Οφείλουμε, λοιπόν, πριν αποφασίσουμε, να συγκρίνουμε πρόσωπα, πορείες, βιογραφικά, πρόγραμμα, αρχές και αξίες όσων διεκδικούν την εμπιστοσύνη μας!   Ας μην διαθέτουμε κοντή ή επιλεκτική μνημη.

Το παρελθόν ενός εκαστου προμυνηει και το μέλλον του. !!!

    Στον δημοτικό συνδυασμό "Πρωτοβουλία για τον τόπο μας"  συναντηθηκαμε υποψήφιοι από όλο το δημοκρατικό φάσμα με ειλικρινή διάθεση ανιδιοτελους προσφοράς στον τόπο μας. Άνθρωποι που θα ενωσουν και δεν θα διχασουν, θα συνθεσουν και δεν θα διαλυσουν, θα επιδιωξουν τη συνεργασία, τη συναίνεση, τη σύγκλιση που θέτουν ως προτεραιότητα το κοινό καλό έναντι του ατομικου συμφεροντος. Τέτοιοι άνθρωποι αποτελούν τα θεμέλια αυτής της προσπάθειας και στελεχωνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Πρωτοβουλία για τον τόπο μας" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Δημητροπουλο υποψήφιο Δήμαρχο. Έναν άνθρωπο με γνώση στην διοίκηση, με καθαρό πολιτικό παρελθόν,  και πολύ πιο ξεκάθαρο πολιτικό μέλλον. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την πατρίδα και με απόλυτη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνει αλλά κυρίως με καθαρό πολιτικό λόγο  ως υποψήφιος Δήμαρχος διεκδικεί την ψήφο μας.  

   Προσωπικά υπηρετησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση από την αρχή του Καλλικράτη ως εκλεγμενη δημοτική σύμβουλος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί διετία, μέλος της Πρωτοβαθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου και εν συνεχεία με την ιδιότητα μου ως δικηγόρου εξωτερικού συνεργάτη του . Με καθημερινή παρουσία, στο κτήριο διοίκησης του δημου σε συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό του και με όπλο το γνωστικο μου αντικείμενο, έδωσα, όχι με ευχολογια  αλλά με πράξεις το παρόν, στη μάχη των πολυπληθων προβλημάτων. Γνωρίζω λοιπόν εκ των έσω τις ανάγκες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας. 

   Ζητώ λοιπόν την στήριξη σας, τη δύναμη σας την ψήφο σας για να συνδραμω κι εγώ με τη σειρά μου στην ευημερία και την ανάπτυξη αυτού του τόπου. Του τόπου μας!

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.