Ξεκινά η ανάπλαση της παραλίας Αμαρύνθου

Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 αρχίζουν οι εργασίες για την ανάπλαση της παραλίας Αμαρύνθου. Το πολυαναμενόμενο έργο, που θα αναβαθμίσει συνολικά -αισθητικά και πρακτικά - την πόλη μας, ξεκινά να υλοποιείται.

     Για την απρόσκοπτη έναρξη των εργασιών, παρακαλούνται όλοι οι καταστηματάρχες του παραλιακού μετώπου, από το κατάστημα «Βάρκα Γιαλό» του κ. Μωραΐτη μέχρι και το ύψος της κεντρικής πλατείας, το κατάστημα «Αμαρυσία καφέ» του κ. Αθανασίου, όπως απομακρύνουν τον κινητό εξοπλισμό των καταστημάτων τους (ομπρέλες, τραπέζια, καθίσματα κλπ.) το αργότερο μέχρι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021. 

     Είναι ανάγκη να επιδείξουμε όλοι υπομονή και κατανόηση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου που θα βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο ζωής των μόνιμων κατοίκων και θα καταστήσει την Αμάρυνθο εκ νέου πόλο έλξης παραθεριστών.

 
Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.