Αποκλειστική συνέντευξη τ. Διευθυντή Ε.Σ.Υ. στο eviabest

Στο επίκαιρο και μεγάλο θέμα των αναστολών στα νοσοκομεία αλλα και σε όσα  συμβαίνουν εντός του Νοσοκομείου Χαλκίδας απαντά μόνο στο eviabest  ο κύριος  Αλέξανδρος Δαύρης Ιατρός – Γενικός Παθολόγος , Διαβητολόγος

τ. Διευθυντή Ε.Σ.Υ.

Επιμέλεια συνέντευξης Βασιλική Κυριακουλάκη

Ως ιατρός σε αναστολή ποια είναι η άποψή σας για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου για τον covid ; 

Αναστολή και υποχρεωτικότητα Δυο λέξεις και πράξεις που θυμίζουν άλλες εποχές ολοκληρωτισμού, συμπεριφορές καθεστωτικές , άστοχες αλλά συγχρόνως και επικίνδυνες , δεν έχουν καμία σχέση με την Δημοκρατία.

Πιστεύετε οτι το εμβόλιο αυτο είναι τελικά αποτελεσματικό για τις μεταλλάξεις του ιού ; 

Το εμβόλιο δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι ασφαλές , υπάρχουν δεκάδες συνάνθρωποί μας νεκροί και χιλιάδες παρενέργειες από σοβαρές έως ήπιες. Δεν είναι αποτελεσματικό καθ΄ ότι χρειάζονται περισσότερες από δύο δόσεις , αλλά δεν καλύπτει και τις μεταλλάξεις καθ΄ότι το mRNA εμβόλιο έχει κατασκευαστεί για να καλύψει   τον ιό της Wuhan , επομένως είναι ξεκάθαρο ότι δεν καλύπτει τις μεταλλάξεις. 

Ποιά πιστεύετε θα είναι η εξέλιξη της πανδημίας ; 

Η πανδημία εξελίσσεται σε ενδημία . Ο ιός έχει χάσει τη μολυσματικότητα και την επιθετικότητα . Αν ήταν πανδημία θα έπρεπε όχι μόνο τα νοσοκομεία και οι ΜΕΘ να είναι γεμάτες αλλά και οι δρόμοι να είναι γεμάτοι από αρρώστους. Εξάλλου όλοι μπορούν να διαπιστώσουν ότι οι άνθρωποι παρ΄ όλες τις συστάσεις και τους εκβιασμούς λίγοιτηρούν τα μέτρα. Αλλά και ούτε η κυβέρνηση που θέλει να τα επιβάλλει δια της βίας. Προ ημερών οργάνωσε την εκκίνηση του Rally Ακρόπολις στο Σύνταγμα με πάνω από 70 χιλιάδες κόσμου, ο ένας πάνω στον άλλον, μετά από λίγες μέρες το gay pride, στα ΜΜΜ καθημερινά ο κόσμος συνωστίζεται. 

Είναι ασφαλές το εμβόλιο για τα παιδιά ;

 

Τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από τον ιό, κινδυνεύουν περισσότερο από το εμβόλιο. Από τις τελευταίες κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ περισσότερες οι  μυοκαρδίτιδες από τις αναμενόμενες – τελευταία μελέτη του FDA.

Αναστολές υγειονομικών ποιες οι επιπτώσεις

 

Η αναστολή των υγειονομικών θα φέρει περισσότερη αναστάτωση και προβλήματα σε ένα σύστημα υγείας το οποίο παραπέει από την υποστελέχωση και την έλλειψη έμπειρου προσωπικού – ιατρικού και νοσηλευτικού. Ο κ. Πλεύρης θα θέσει την ταφόπλακα στο ΕΣΥ , αφού είναι υποχρεωμένος να κλείσει 60 Νοσοκομεία στην επικράτεια . Μεταρρυθμίσεις τις λένε! Οι πρώτοι νεκροθάφτες της Υγείας υπήρξαν ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Άδωνις , με τον δεύτερο να ουρλιάζει ότι δήθεν πήγε να του κλέψει την δόξα, όταν έκλεινε το ένα μετά το άλλο τα νοσοκομεία και τα ΙΚΑ

Και τελικά πόσοι χάνουν τη ζωή τους καθαρά απο τον ιό

Οι άνθρωποι που πεθαίνουν , δεν πεθαίνουν από τον ιό , αλλά πεθαίνουν με τον ιό από τις επιπλοκές. Αν υπήρχε Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας οργανωμένη, μόνο το 1% θα κατέληγε στο Νοσοκομείο και αυτό με συνοσηρότητα.

Πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί η πανδημία

Το κλειδί της αντιμετώπισης του ιού είναι η πρωτοβάθμια και η παρακολούθηση των περιστατικών από ομάδα ιατρών στο σπίτι. Όλοι το αναγνωρίζουν αλλά ουδείς κάνει κάτι να οργανωθεί. Ο κ. Πλεύρης ακούει ;; Είναι η νέα μέθοδος διακυβέρνησης!

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Δαύρη για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο eviabest

To eviabest στο πλαίσιο της ενημέρωσης φιλοξενεί όλες τις απόψεις

Δεν υιοθετεί καμία άποψη 

 

 

 

 

 

 

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.