Μιτζιφίρη-Κάτοικε της Νέας Αρτάκης για να μην σας κοροιδεύει κανείς

Η κυρία Μιτζιφίρη αναφέρει

Επικαλούμαι τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων της 24ης Ιουνίου 2015, όπου ο κ. Γεωργαλάς ομολογεί ότι ό ίδιος είχε ενδιαφέρον στην περιοχή. Οι διάλογοι, όπως απομαγνητοφωνήθηκαν έχουν ως εξής:

«Μιτζιφίρη: Κατ αρχάς, θέλουμε το Σχέδιο πόλης εννοείται και θέλουμε και άνοιγμα. Απλά, δεν έχω καταλάβει τι ταυτότητα προσπαθούμε να δώσουμε σε αυτήν τη Δημοτική ενότητα. Βλέπω εδώ πολλά θέματα και μπερδεμένα.
Συμφωνώ με το κτήμα Βουδούρη. Έχουμε έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες του κτήματος Βουδούρη όμως; έχουμε βρει κάποια άκρη; ένα είναι αυτό. Ένα δεύτερο, θέλουμε λίγο να δούμε, να συμπεριληφθεί στις περιοχές επέκτασης, να προβλεφθεί εγκατάσταση ξενοδοχείου στην Ακτή Βολέρη, αλλά θέλουμεπαράλληλα και τα χοιροτροφεία και τα πτηνοσφαγεία και όλα τα σχετικά στην περιοχή. Αυτό λίγο είναι αμφιλεγόμενο πιστεύω. Δηλαδή τι θέλουμε σε αυτή τη δημοτική ενότητα της Αρτάκης; τι χαρακτήρα θέλουμε να δώσουμε; να δώσουμε αναβαθμίσουμε την περιοχή τουριστικά; να την αναβαθμίσουμε γεωργικά; Κτηνοτροφικά; Τι;
Εγώ κοιτάξτε, όπως έχω δει, λυπάμαι που το λέω αλλά βλέπω, προσωπικά πραγματικά συμφέροντα κάποιων, και να θέλουν, σε συγκεκριμένη, εκεί που είναι δηλαδή τα περιουσιακά του στοιχεία, να δοθεί η ανάλογη, να γίνει ο ανάλογος χαρακτηρισμός. Αυτό δηλαδή είναι κάτι το οποίο είναι απροκάλυπτο το συγκεκριμένο που βλέπω. Από κει και έπειτα, από κει κι έπειτα,… ανάλυση να κάνω κύριε Γεωργαλά; να κάνω να πάω στο 7 «τμήμα του προτιμώμενου γεωκτηνοτροφικού θύλακα στην περιοχή να γίνει βιοτεχνικός θύλακας, αλλά μόνο για την μετεγκατάσταση της λειτουργούσας μονάδας ζωοτροφών», ναι,; να το συζητήσουμε αυτό;
Γεωργαλάς: Η μελετήτρια το έκανε κτηνοτροφική περιοχή. Και έκανα μία ένσταση, και ζητάμε, και λέω εγώ το αγόρασα για αυτό το λόγο, είναι μακριά από την πόλη κλπ, να το δεχθεί. Και το δέχτηκαν. Και όχι τώρα σε αυτήν τη Δημοτική αρχή, στην προηγούμενη Δημοτική αρχή του κυρίου Ζεμπίλη.
Μιτζιφίρη: Να θυμηθούμε και λίγο παλαιότερα επί Δημοτικής αρχής Πρατσόλη, κάνατε και ασφαλιστικά μέτρα στο οικόπεδο, άλλου συγγενικού σας προσώπου του κυρίου Φινόπουλου. Δηλαδή άμα το πάμε έτσι…
Πρόεδρος: Η πρότασή σας ποια είναι επί του θέματος; ψηφίζετε με αυτό, τώρα μην αναφερόμαστε επί προσωπικού. Μιτζιφίρη: Καθόλου επί προσωπικού, απλά θέλουμε στο επόμενο, κ. Μπουραντά στην επομένη διαβούλευση που θα γίνει, να πάρουμε υπόψη κανονικά, στο Β2, δεν θα γίνει το τελικό; για πέστε μου λίγο».
«γι’αυτό ήθελες να γίνεις αντιδήμαρχος, έχεις συμφέρον, έχεις αγοράσει χωράφια και γεωργική γη και τώρα θα τους αλλάξεις χρήση και θα κάνεις βιομηχανικά οικόπεδα».
Υ.Γ. εκ των ανωτέρω αποδεικνύεται ότι πράγματι ο κος Γεωργαλάς έχει σοβαρό προσωπικό ενδιαφέρον για ακίνητα στην περιοχή.
Αγαπητέ κάτοικε της Νέας Αρτάκης, αυτό για να μην σας κοροιδεύει κανείς τους! και ειδικά, συγκεκριμένα μέσα επικοινωνίας που εκθιάζουν τον συγκεκριμένο! Όλοι μας γνωριζόμαστε στην Αρτάκη και ο καθένας μας έχει δώσει τις εξετάσεις του! Δεν είναι τυχαίο κάποιος να είναι ένα βήμα πριν την χρεωκοπία και με το που αναλαμβάνει μια θέση εξουσίας να μην ξέρει που να πρωτοεπενδύσει! Εδώ λοιπόν καταλαβαίνετε γιατί παρ' όλα πρώτη σε ψήφους δεν τοποθετήθηκα πρώτη στη θητεία σαν Αντιδήμαρχος...είχαν πολλά να ''μοιράσουν'' και να ''μοιραστούν''

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  2. ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Eviabest ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

« Ιανουάριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31