Κωνσταντίνος Βαρδακώστας-Οι πολιτικοί αναλώνονται στο Θεαθήναι....

Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως χώρα ο ρόλος του πολιτικού είναι αναγκαίος. Η σχέση πολίτη-πολιτικού είναι σε ρήξη και αυτό γιατί ο πολιτικός αναλώνει την ιδιότητα του σε "ρουσφέτια" και ανούσιες δηλώσεις για το "θεαθήναι" μετατρέποντας το ρόλο του σε "Δημόσιο πρόσωπο". Όχι πως δεν είναι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Όμως δεν είναι αυτό που λείπει από τον πολίτη, ο οποίος έχει χάσει τα "πολιτικά" του δικαιώματα, εθελοτυφλώντας για το τι συμβαίνει γύρω του, χαμένος στη λαίλαπα των καθημερινών του προβλημάτων.
Αυτό που λείπει είναι η κατανόηση και η ανεκτικότητα από ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και η συμβολή στην κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.
Πρέπει να ανακαλύψουμε ξανά το φιλότιμό μας και την αλληλεγγύη, προς όσους δεν μπορούν να διεκδικήσουν, μέσω του συνδικαλισμού και της πολιτικής συναλλαγής.
Δεν κάνουμε χάρη σε κανέναν. Το οφείλουμε σε αυτούς που βασανίζονται επί χρόνια, ενώ θα μπορούσαν να ζουν αξιοπρεπώς. Είναι ηθικό μας χρέος και σε αυτά τα χρέη δεν υπάρχουν διακανονισμοί και επιμηκύνσεις.
Πρώτα απ' όλα ας είμαστε Άνθρωποι....

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.